klik hier en boek een massage

Even voorstellen

Leuk dat je op mijn website bent. Ik vertel je graag iets over mijzelf.

Mijn naam is Chantal van den Oever en ik ben holistisch masseur. 

Samen met mijn man Mark, mijn kinderen Mick en Danie en hond Bowie woon ik in Den Haag. Vlak achter de prachtige duinen, het strand en de zee.

Ik ben een gevoelsmens, houd van gezelligheid, een beelddenker en wil iets ervaren om het te snappen. Bewegen, genieten van de natuur en vertragen. Doen wat goed voelt. Maar zo is het lange tijd niet geweest. Ruim 20 jaar lang heb ik marketing functies gehad voor consumentenproducten. Projecten managen en non-stop werken met deadlines.

Het leek mijn tweede natuur te zijn geworden om altijd alle ballen in de lucht te houden. Niet alleen beroepsmatig maar ook zeker in mijn privéleven. Genoeg ingrediënten om af te stevenen op een burn-out. Ik voelde deze aankomen maar wist niet hoe ik het kon voorkomen.

Mijn burn-out voelde als een opluchting. Mijn lijf dwong mij om los te laten, om rust te nemen en na verloop van tijd kwam daarmee de ruimte om te voelen. Te voelen wat  mij echt gelukkig maakt, wat mij motiveert en waar ik energie van krijg.

Ontspanningsmassage Scheveningen | Holistische massage

zoek met je hart en niet met je verstand

Ik besloot te luisteren naar dat kleine stemmetje in mij, dat zei, zoek met je hart en niet met je verstand. En als het goed voelt, doe het dan gewoon. Zet die stap!

And so it began… ik begon aan de opleiding tot holistisch masseur aan de Academie voor Massagetherapie Holos. Hier ontdekte ik niet alleen hoe fijn het is om met je handen te werken, ik leerde vooral in het nu te leven. En iets te doen vanuit mijn hart in plaats van mijn hoofd. Masseren, voelen, raken en geraakt worden, het is magisch. En het is een reis, ik ben nog lang niet uitgeleerd. Inmiddels heb ik diverse cursussen afgerond bij andere opleidingsinstituten, waarvan ik vind dat ze een goede verrijking zijn van mijn massages. Ook volg ik nog modules van de Holos opleiding tot therapeut.  En ik zal blijven leren zodat ik jou nog meer kan helpen in balans te komen met jezelf.

OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN

  • Opleiding tot holistisch masseur – Holos Academie
  • Module Haptische Oefeningen (onderdeel opleiding tot holistisch massagetherapeut) – Holos Academie 
  • Module Therapeutische Vorming & Visie (onderdeel opleiding tot holistisch massagetherapeut) – Holos Academie
  • Cursus Adem & Massage – MOOD Massage Opleidingen
  • Cursus lomi lomi samudra massage – Wellness Academie
  • Cursus hoofdmassage – Esoterra
  • Cursus stoelmassage practitioner – Esoterra
Ontspanningsmassage Scheveningen | Holistische massage

lieve woorden

Open chat
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?