klik hier en boek een massage

Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassages zijn een toegankelijke en effectieve manier om je personeel te ondersteunen tijdens het werk. Stress, vermoeidheid en pijnklachten verminderen aanzienlijk tijdens deze weldaad voor je rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd.

Ook preventief bieden stoelmassages veel voordelen. Zo zorgt de massage voor ontspanning en hernieuwde energie. Dit verhoogt de productiviteit en creativiteit van je werknemer. Vermindert de kans op stress en fysieke klachten. En daarmee ook op ziekteverzuim.

Tot slot wordt deze vorm van ondersteuning ontzettend gewaardeerd, wat de verhouding tussen jou en je medewerkers uiteraard ten goede komt!

hoe werkt het?

Massage_Hand_Health_Medical_Spa_body_relax

waar?

De stoelmassages worden bij jouw bedrijf gegeven. Ik neem mijn eigen stoel mee. Het enige wat ik nodig heb, is een rustige ruimte waar ongestoord gemasseerd kan worden. Diegenen die thuis werken, zijn ook welkom bij mij in de praktijk.

Massage_Hand_Health_Medical_Spa_body_relax

wie?

Ik geef de stoelmassage zelf. Mocht je een groter bedrijf hebben en er meer dan 10 mensen per dag gemasseerd willen worden, zal ik – uiteraard in overleg – een fijne collega meenemen. Ook kunnen we de massages over dagen verdelen.

Massage_Hand_Health_Medical_Spa_body_relax

wat kost het?

De stoelmassages kosten 75,- per uur, exclusief BTW. Ik masseer 2 mensen per uur, de massages duren 25 minuten per persoon. De kosten van een stoelmassage zijn volledig op te voeren als bedrijfskosten.

Open chat
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?