klik hier en boek een massage

massages

Een massage brengt je even helemaal in het NU. Ik masseer je rustig en met volle aandacht. Hiermee help ik je uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken. Daar waar je kunt voelen in plaats van denken.

Ontspanningsmassage Scheveningen | Holistische massage

HOLISTISCHE MASSAGE ONTSPANT BODY, MIND & SOUL

Het lichaam is in staat om emoties en gevoelens op te slaan, vast te houden en weer los te laten. Holistische massage helpt je bewust te worden van hoe je lijf voelt en waar het behoefte aan heeft.  

Voel het verschil tussen spanning en ontspanning en ervaar hoe het is om te ontspannen. Want pas als je je bewust bent van spanning kun je het loslaten. 

Ervaar je lichaam bewuster en creëer een betere balans tussen body, mind en soul.

werkwijze

Massage_Hand_Health_Medical_Spa_body_relax

even landen

In een kort voorgesprek kijken we hoe je je op dat moment voelt en wat je nodig hebt. Je kunt al even landen in je lijf en in de ruimte, voordat je de tafel op gaat. Zo blijft er meer tijd over om tijdens de massage te voelen, te ervaren en te ont-spannen!

Massage_Hand_Health_Medical_Spa_body_relax

de massage

Vooraf bespreken we vooraf welk deel van jouw lichaam aandacht nodig heeft. Ik neem de tijd voor je en stem me af op jou. Mijn behandelingen bestaan uit een combinatie van technieken uit klassieke, energetische en lomo lomi massages.

Massage_Hand_Health_Medical_Spa_body_relax

na de massage

Na afloop van de massage is er tijd om na te voelen. Terwijl ik je een glaasje water of kopje thee inschenk, kijken we of je je ervaring kunt en wilt delen. Daarnaast licht ik toe hoe een massage kan
nawerken.

Aan welke massage heb jij behoefte?

De massages die ik geef zijn op jouw lijf afgestemd. We kijken samen tijdens een voorgesprek en gedurende de massage wat jouw lichaam te vertellen heeft. De holistische massages zijn rustig, maar intens, zodat je je bewust kunt worden van gevoeligheden en signalen. 

De massage oliën die ik gebruik zijn op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.

Ontspannings massage

Behoefte aan totale, diepe ontspanning?

Een ontspanningsmassage is een cadeautje voor mensen met én zonder klachten. Behalve de genoemde voordelen activeert een ontspanningsmassage het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Tijdens deze massage vloeien spanningen die werden opgebouwd weg en komt de mind tot rust. De massage werkt ook preventief, zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker worden los gelaten en niet opgeslagen in het lichaam.

Energetische massage

van denken naar voelen

Een energetische massage nodigt je uit om in contact te komen met je lichaam. Je neemt rust en tijd voor jezelf en je hoeft even niks. De langzame strijkingen van het hart af en de zachte aanrakingen zijn gericht om bewust te worden wat er in je leeft zodat de energie weer gaat stromen.

De aandachtige aanrakingen laten je landen in je lijf en kunnen voor een diep gevoel van ontspanning zorgen. 

 

hoofdmassage

Je wilt graag ‘uit je hoofd, in je lijf’, Heel herkenbaar en begrijpelijk

Het is druk in je hoofd. Maar je hoofd is ook een onderdeel van je lijf! Juist omdat het zoveel te verduren heeft, mag het wel wat extra aandacht en liefde krijgen. Met deze superontspannende hoofdmassage help ik jouw hoofd om even helemaal op standby te mogen staan. Nek, decolleté en schouders worden uiteraard ook meegenomen.

zwangerschapsmassage in zijligging

kom in verbinding met jezelf en je kindje

Deze zorgvuldig afgestemde vorm van massage richt zich op fysieke verlichting, je emotionele welzijn en de verbinding met jouw intuïtie en het groeiende leven binnenin. 

De massage kenmerkt zich door grote verbindende strijkingen en holistic pulsing, wat zorgt voor een veilig en gedragen gevoel. Pulsing is het zachtjes wiegen van je lijf en je ledematen waardoor de ontspanning diep doorwerkt in je lijf.

lieve woorden

Open chat
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?